Onze tarieven.

Op deze pagina vind je onze tarieven. Indien u nog vragen heeft neem gerust contact op.

Tarieven.

Bekijk hieronder de tarieven voor uw katten in ons pension. Zowel de dag van het brengen als de dag van het ophalen worden meegerekend. De prijs per dag per kat is € 10,50. Bij elke tweede en volgende kat is de prijs € 10,00. Tarieven zijn per dag en inclusief BTW. In de zomermaanden Mei, Juni, Juli, Augustus en September komt er een toeslag van € 1,00 per kat per dag overheen.

1 Kat 2e Kat Meer dan 2 katten
11.5 11 11
* Gereserveerde dagen dient bij vooruitbetaling te worden voldaan per bank of contant bij het brengen van uw kat.
* Bij annulering wordt er € 25.00 per kat in rekening gebracht.

Voorwaarden.

Uw kat dient bij aankomst intentingen te hebben voor katten- en niesziekte d.m.v. een injectie tenminste 1 maand voor de opnamedatum in ons pension. Deze enting mag niet ouder zijn dan 9 maanden. 1x per jaar een katten- en niesziekte enting in de maand mei is een pré. U dient het geldige entingsbewijs bij aankomst van uw kat af te geven. Zonder geldig entingsbewijs kunnen wij uw kat niet accepteren. Wij nemen geen katten aan ouder dan 8 maanden die niet gecastreerd zijn. Wij mogen volgens de wet alleen gezonde katten accepteren.

Ondanks de grootst mogelijke zorg tijdens het verblijf, kan Kattenpension De Zwarte Kat geen aansprakelijkheid accepteren voor verwonding, ziekte, diefstal of overlijden tijdens het verblijf. Mocht uw kat speciale voeding nodig hebben dan horen wij dat graag van te voren, deze dient dan zelf meegenomen te worden. Bij ziekte etc. laten wij uw kat behandelen door onze dierenarts. De hieraan verbonden kosten zijn voor uw rekening.

Download de algemene voorwaarden.

Bekijk ons pension.

We nemen jullie graag mee op tour door ons pension. Klik op de button om de video te bekijken.